ReferentiesReferenties

Tijdens mijn opleiding tot operatieassistent liep ik in het tweede leerjaar in de praktijk vast met als gevolg een onvoldoende. Ik ben een onzekere en te perfectionistische jongedame die het moeilijk vond mijzelf staande te houden in de toch directe en hardere wereld op het operatiekamercomplex. In het coachtraject heb ik met ondersteuning van Helène hard gewerkt aan mijzelf.
Helène hielp mij om mijzelf bewust te worden van mijn manier van reageren op situaties. Met ondersteuning van Helène lukte het om realistische doelen en bijpassende acties te bedenken zodat ik een mooi plan had om mee aan de slag te gaan. Tijdens onze gesprekken heeft Helène de opdrachten en oefeningen goed afgestemd op wat ik nodig had. Ik heb veel aan deze oefeningen gehad en gebruik ze nu nog steeds als ik een terugval heb in mijn oude gedrag en denkwijze.
Ik ben Helène enorm dankbaar voor haar hulp. Het is een goede coach die haar traject goed afstemt op wat jij nodig hebt. Als het even niet lukt of tegenzit helpt ze goed mee naar het vinden van oplossingen. Op dit moment maak ik nog steeds gebruik van haar oefeningen en handvaten. Ze is goed bereikbaar en je kunt tussen de afspraken door altijd bij haar terecht.

Y.M.

testimonial

De rustige houding van Helène en de focus op mij creëerde tijdens de gesprekken een veilige sfeer waardoor ik mij open en kwetsbaar op kon stellen.
Het doorvragen en niet te snel tevreden zijn heeft mij geholpen en uitgedaagd om naar mezelf te kijken en de diepgang op te zoeken.

Gretha


testimonial

Een van de belangrijkste dingen bij werken met mensen is wel de mensenkennis en het inlevingsgevoel, dit heeft Helène in ruime mate.
Helène kan snel schakelen, is een mensenmens en komt warm en professioneel over.
Ze heeft in de gesprekken  balans tussen zakelijk en sociaal en toont interesse.

O. Schuurman

testimonial

Ik heb bij Helene oefeningen gedaan om weer sterker in mijn schoenen te staan toen ik na 17 jaar mijn eigen werk niet meer kon doen.
Dan ga je een emotionele achtbaan in en daar moest ik zien uit te komen.
In de oefeningen die Helene met mij gedaan heeft, waarin ze mij een spiegel voor gehouden heeft mbt mijn reacties op deze situatie, kwam ik erachter waarom ik zo reageerde.
Helene was niet oordelend en luisterde goed naar wat ik zei, waarna ze het goed kon samen vatten en het begrijpelijk weer gaf.
Hierdoor is er bij mij een knop omgegaan en heb ik de kansen die op mijn pad kwamen met beide handen aangegrepen .
Het is geen makkelijk traject maar het brengt je uiteindelijk dichter bij je kern.

C.L.