Over Helene

Over Helene

Mijn loopbaan begon met vakantiewerk in het ziekenhuis en leidde vervolgens tot de opleiding tot Ziekenverzorgende. Na deze opleiding werkte ik in verschillende verpleeg- en verzorgingshuizen en ontwikkelde mijn loopbaan door naar leidinggevende. 
In de loop van de tijd veranderde mijn baan steeds meer en kwam ik in een worsteling terecht wat ik met mijzelf en mijn loopbaan wilde. Door samen met mijn coach aan de slag te gaan ontdekte ik opnieuw waar ik blij van word en energie van krijg. Een van de leukste dingen van het leidinggeven was bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van mensen. De vervolgstap was om verder te gaan ontwikkelen als life- en loopbaancoach. De Registeropleiding tot Professioneel Coach bij Balansgroep was dan ook de volgende stap in mijn loopbaan.

Mijn jarenlange ervaring in de zorg zet ik nu onder andere in voor de medewerkers in de ouderenzorg.  Toenemende werkdruk, zorgzwaarte van cliënten en het toegenomen tekort aan personeel vraagt veel van medewerkers. Om goede zorg te kunnen geven is aandacht en ondersteuning voor de mensen op de werkvloer nodig. Deze aandacht en ondersteuning geef ik graag bij het (opnieuw) ontdekken van de passie voor het vak.

Aandacht voor jezelf

Hulp vragen voor jezelf is soms lastig en ook ik ben nature geneigd het zelf te willen doen. Uit eigen ervaring weet ik inmiddels dat het prettig  is om met hulp van anderen op andere manieren naar de situatie te kijken. Bij mij zorgde dit voor ruimte zodat ik verder kon en keuzes durfde maken. 

Het is mijn streven dat je ontdekt hoe je het beste uit jezelf kunt halen en zo de beste versie van jezelf  kunt zijn. Met mijn oprechte aandacht en begeleiding leer je nieuwe (professionele) keuzes te maken waarbij je gebruik maakt van jouw talenten en kwaliteiten. Wanneer het nodig is houd ik je een spiegel voor. Zo krijg je ruimte en ontdek je nieuwe mogelijkheden waardoor je uit vaste patronen komt en in je element bent.