Ik doe werk dat ik leuk vind en bij mij past. Dat is niet vanzelf gegaan, om zo ver te komen moest ik keuzes maken. Dit was in een  periode waarin het minder lekker ging en ik niet in mijn element was. Door allerlei oorzaken vond ik het lastig om de keuzes te maken waardoor ik weer meer plezier in mijn werk kon hebben.

Het was niet zo dat ik mijn werk niet meer leuk vond, de omstandigheden van mijn baan veranderden zodanig dat ik er minder plezier had.
Ik werd onzekerder over wat ik wilde en of mijn baan nog wel bij mij paste. Een van mijn eigenschappen, doorzetten, maakte dat ik niet zomaar wilde opgeven. Deze eigenschap zat mij op dat moment echter in de weg waardoor ik het moeilijk vond om los te laten.

Er was van alles dat mij belemmerde om keuzes te maken. Het ontdekken wat mij drijft en waar ik gelukkig van word was een proces van vallen en opstaan. Wat is voor mij belangrijk en hoe pak ik het aan zodat het ook echt bij mij past? Wat wil ik echt en welke keuzes maak ik?

Door hiermee de slag te gaan ontstonden nieuwe inzichten, lukte het om het oude los te laten, kon ik de dingen anders doen en kwam er ruimte voor nieuwe kansen en mogelijkheden.

Voor welke keuze sta jij? Wil je hierbij ondersteuning?
Met Helene Coaching en Training is bereikbaar op: 06-12933376 (Telefonisch/ Whatsapp) en info@methelene.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *