De grootste genieën in de wereld gebruiken hun creativiteit, denken buiten de hokjes en laten hun fantasie de vrije loop. Denk bijvoorbeeld aan uitvinders, componisten, kunstenaars, enz.

Als kind speelde ik veel, gebruikte ik mijn fantasie. Vanaf het moment dat ik naar school ging kwam de nadruk op leren te liggen en moest ik aan allerlei verwachtingen voldoen. Zo verdween mijn fantasie steeds meer naar de achtergrond. Leren werd belangrijker dan creëren. Ik leerde om veel vanuit logica te beredeneren en gebruikte mijn creatieve brein steeds minder.

Toen ik met mijn eigen bedrijf begon ging ik op zoek naar mijn creativiteit. Door te kijken met de ogen dicht, achter de binnenkant van je ogen komt de verbeelding op gang, krijg ik ideeën en zie ik nieuwe mogelijkheden en kansen.

Hoe zou het zijn om de volgende stap te kunnen zetten door je verbeeldingskracht opnieuw te ontdekken, te vertrouwen op jouw intuïtie en te geloven in jezelf?

In je verbeelding kan alles!

Nieuwsgierig? Ik informeer je hier graag over. Ik ben bereikbaar op: 06-12933376 (telefonisch/whatsapp) en info@methelene.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *