Coaching

Ben jij in je element?

We hebben allemaal wel eens een minder goede dag maar meestal doet leuke dingen doen of een nacht goed slapen wonderen voor je energie. Wanneer je na je vrije dagen nog steeds moe bent, slecht slaapt, nergens zin in hebt of het gevoel hebt  dat je op je tenen loopt dàn ben je niet meer in je element. Herken je het gevoel dat het even niet gaat zoals jij dat wilt? Of heb je het gevoel dat je thuis of in je werk vastloopt?
Hier wil je natuurlijk het liefst vanaf zodat je weer energie hebt en in je element bent. Iedereen heeft zo nu en dan een periode waarin het minder lekker gaat in werk of privé. Wanneer zo’n periode te lang duurt is het lastig om hier zelf uit te komen. Dan is het fijn om met individuele coaching aan de slag te gaan. Helene Amptmeijer is professioneel geregistreerd coach in Hoogeveen en omgeving.

Coach Hoogeveen en omgeving

Ben je op zoek naar coaching in Hoogeveen en omgeving: als coach loop ik een stuk met je mee om zo samen te ontdekken wat jou helpt.

Loopbaan coaching

Loopbaancoaching biedt uitkomst wanneer jij op je werk of in je functie niet meer in je element bent. Bijvoorbeeld bij veranderingen in het bedrijf waar je werkt, de omgang met collega’s of je eigen persoonlijke ontwikkeling. Een coachingstraject helpt je om te voorkomen dat de problemen waar je tegen aanloopt steeds groter worden.

Individuele coaching

Bij coaching werk je, samen met je coach, aan jouw doelen. Dit zijn doelen die je zelf kiest op persoonlijk of professioneel gebied. In  het dagelijks leven kun je tegen problemen aanlopen die te maken hebben met allerlei oorzaken. Dit kan in je werk maar ook in je privésituatie voorkomen.
Soms heb je wel een idee welke kant je op zou willen maar ben je onzeker wat voor jou de juiste weg is. 

Coaching in de natuur en op het water

In de natuur zijn is de ultieme manier om rust en ruimte te vinden. Ruimte in je hoofd waarbij de rust van de natuur helpt je om anders te kijken naar wat jou bezighoudt. Alles wat je in de natuur ziet, ruikt en voelt kan je helpen bij het krijgen nieuwe ideeën of oplossingen voor problemen.

Talentenscan met TMA

Weet jij waar je goed in bent en waar je energie van krijgt? Of wil je weten of jouw competenties passen bij jouw functie? Of bij die functie die je graag zou willen? Als je weet wat echt bij jouw talenten past dan kun je gemakkelijker en beter keuzes maken. Je doet dan wat je graag doet met meer zelfvertrouwen.

Ik gebruik hiervoor de TMA methode: Talenten Motivatie Analyse.