Coaching


 

Loopbaan en lifecoaching

Loopbaan en lifecoaching zijn een persoonlijk ontwikkelproces gericht op de toekomst en positief. Wil je aan de slag om jouw doelen te realiseren; dan is coaching een goede stap.

Coaching helpt je te ontdekken wie je bent, wat voor jou echt belangrijk is, hoe je om kunt gaan met tegenslag en hoe je meer plezier uit je leven haalt. In  je dagelijks leven kun je tegen problemen aanlopen die te maken hebben met  allerlei oorzaken.  
Dit kan in je werk maar ook in je privésituatie voorkomen.  Soms heb je wel een idee welke kant je op zou willen maar ben je onzeker wat voor jou de juiste weg is.
Op de meeste vragen heb je zelf het antwoord al wel. En toch kan het lastig zijn om dat antwoord te zien en in actie te komen.  Juist d
an is het fijn om iemand te hebben die je helpt in beweging te komen. Met behulp van  coaching kun je jouw dilemma's delen en wordt het vaak mogelijk om vanuit een andere invalshoek naar je vraag te kijken waardoor er nieuwe inzichten en mogelijkheden ontstaan. Dit helpt je om persoonlijke keuzes met een blijven effect te maken. Als coach loop ik een stuk met je mee om zo door samen te ontdekken wat jou helpt. 

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching biedt uitkomst wanneer jij op je werk of in je functie niet meer in je element bent. Bijvoorbeeld bij veranderingen in het bedrijf waar je werkt, de omgang met collega's of je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Een coachingstraject helpt je om te voorkomen dat de problemen waar je tegen aanloopt steeds groter worden.
Met loopbaancoaching ontdek je wat je ambities zijn en wat je echt wilt. Ook helpt  het bij het verminderen van stress en  bij het omgaan met lastige situaties op het werk.

Een coachingstraject begint met een oriënterend kennismakingsgesprek waarin we bespreken wat  je wilt bereiken en of er een wederzijdse klik is. 
Wanneer het traject van start gaat ga je samen Met Helene  ontdekken wat voor jou belangrijk is en wat voor jou de  juiste keuzes zijn om aan jouw ambitie en (werk)geluk te werken. 

Op het water

Op het water in de natuur zijn is de ultieme manier om rust en ruimte te vinden. De  natuur om je heen helpt je om anders te kijken naar wat jou bezighoudt. 

Natuurgebied de Wieden hoort bij Nationaal park De Weerribben-Wieden. Varend door dit schitterende moerasgebied kun je de beweging van het water voelen, de planten en bloemen ruiken en de vogels op ooghoogte zien. Tijdens de tocht maken we gebruik van wat je zintuigen waarnemen en wat dit voor jou betekent. Dit doen we door de natuur als spiegel, metafoor en effectieve leeromgeving te gebruiken.

Wil je ontdekken hoe je de natuur als hulpmiddel voor jezelf kunt inzetten?

Neem dan contact op "Met Helene".